OBS! OBS! Etter 29/4-2010 er dette en arkivert nettside for utleira.no. Aktive nettsider for Utleira IL er tilgjengelige på www.utleira.no.

Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Hjem

Flerbruksanlegg

Allidrett

Ski

Håndball

Håndballstyret
Sportslig Utvalg
Håndballskolen
Jenter 2002
Gutter 2002
Jenter 2001
Gutter 2001
Jenter 2000
Jenter 1999
Gutter 1999
Jenter 1998
Gutter 1998
Jenter 1997
Gutter 1997
Jenter 1996
Gutter 1996
Jenter 1995
Gutter 1995
Jenter 1994
Gutter 1994
Jenter 1993
Damer Junior
Damer 2.div
Damer 3.div
Damer 4.div
Damer 5.div
Herrer

Fotball

Minigutter/jenter 2003
Minigutter 2002
Minijenter 2002
Minigutter/jenter 2001
Minijenter 2000
Minigutter 2000
Minijenter 1999
Minigutter 1999
Lillejenter 1998
Lillegutter 1998
Lillegutter 1997
Smågutter 1996
Småjenter 1996
Smågutter 1995
Småjenter 1995
Smågutter 1994
Jenter 1992-1994
U23
Seniorer
Damer

Webmaster


Utleira Skole


Siste nytt fra
Utleira Skole!
Steindal Skole!
Hoeggen Skole!


Google

utleira.no
www

Her er vi!

Utleira Skole
Bratsberg Skistadion
Fotballbaner
Stordalen
Bjørkmyr

Kontakt oss!

Kontaktinformasjon finner du på sidene til de enkelte lag og styrer.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Login

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UTLEIRA FOTBALLs HOVEDSAMARBEIDSPARTNER:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UTLEIRA FOTBALLs SAMARBEIDSPARTNERE:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----> Salg av andeler i Utleirabanen har startet - følg utviklingen her!
----->
Ønsker du å kjøpe en andel i banen - klikk her for informasjon!
----->
UTLEIRA-supporter, her kan du kjøpe supporter-effekter!
----->
Til dere som besøker Bjørkmyr - senk farten!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppslagstavle Utleira Fotball Seniorer

torsdag, april 29, 2010

Freidig 2 - Utleira

VS

Lørdag er Freidig 2 motstander og kampen vil bli spilt på freidig kunstgress. Vi har møtt freidig 2 flere ganger tidligere år og hatt en god statistikk mot de. For øyeblikket ligger Freidig 2 på 9.plass med 3 poeng etter fire spilte kamper. For vår del blir det å heve oss fra sist kamp og komme på vinnersporet igjen.

Freidig 2 - Utleira: Lørdag 1.mai kl. 13.00 på freidig kunstgress. Oppmøte kl. 12.00

Husk å varsle ifra om du kommer eller ikke!

Utleira Supporterpakke

Nå får man kjøpt Utleira Supporterpakke for sesongen 2010/2011, og det innebærer følgende:

- 1 stk. supporterskjorte med kort arm ( T-skjorte i samme kvalitet som spillerdrakter, modell: Roma ) fås i størrelsene 128, 152, XS, S, M, L, XL, XXL .

- 1 stk. supporterskjerf

- 1.stk nummerert sesongkort til alle utleira fotballs hjemmekamper

Pris for supporterpakken: 350 kr


Bestilling gjøres til: tdhjelseth@gmail.com

Oppgi størrelse på skjorte og navn til sesongkortet. Oppgi også telefonnummer/e-post som dere kan nåes på når supporterpakken er klar for avhenting.
Betaling på kontonummer: 4200.38.05853
Merkes med Supporterpakke, antall, og navn
på sesongkortinnehaver(e).
Supporterpakken(e) leveres ikke ut før pengene er registrert på
konto

Mvh Utleira Fotball.

mandag, april 26, 2010

Kampreferat Utleira - CSK 2

Vi stilte med 16 mann til kamp mot CSK 2 og var heltent på å ta vår tredje seier i årets sesong. Matta var betydelig bedre enn sist vi spilte på Charlottenlund kunstgress, og siden regnet kom underveis skjønte vi fort at ballen ville få fart hvis den fikk en stuss.

Laget:
Tobias, Kristoffer, Kjell Marius, Dag, Vegard, Svein-Kristian, Sesseng, Frank, Kristian, Emil og Rune G.

Benken:
Robin, Stig, Rune M, Rune BJ og Bakk Hansen


Vi tar kommandoen i starten og allerede etter 2 minutters spill slår Svein-Kristian en bra corner som går via en CSK- spiller og Utleira går opp i ledelsen 1-0. Etter scoringen tar Charlottenlund over kampen og skaper den del farlige sjangser, men bakerst står en våken Tobias som holder oss inne i kampen. Begge lag får lite til i denne perioden før Utleira nok en gang får corner, og Kjell Marius ruver i lufta, men desverre glir ballen av panneluggen og like utenfor. Like før pause skaper vi nok en kjempesjangse, og Stian S. kommer alene ned på høyresiden, driver fint inn i 16.meteren, men desverre går skuddet over mål. Pauseresultat: 1-0 til Utleira.

Ut i 2.omgang utligner CSK etter en feil i egne rekker og stillingen er 1-1. Det skulle vise seg å være vanskelig å vinne dueller på midtbanen og CSK vant så og si alt i lufta. CSK skulle få nok en scoring etter nok et balltap, og det straffer seg. Andre omgang var rett og slett ikke noen god omgang fra vår side, og det virket ikke helt som vi visste hva vi skulle gjøre. Mot slutten presser vi på for utlikning og får et frispark like utenfor 16.meteren. Svein-Kristian stiller seg klar med venstreslegga, men i stedet for skudd prøvde han en fiks pasning mot Robin, men den kom desverre ikke fram. Minutter senere får vi nok en gang frispark i samme posisjon. Dag drar til med kanonen, men desverre hadde keeper plassert seg riktig denne gangen. Nærmere kommer vi ikke scoring, og det var vel ikke ufortjent at CSK vant kampen til slutt.


Kristoffer spilte en god kamp på venstre back og hadde god kontroll på vingen deres. Kristian viser også hva det bor i ham og løper og løper og løper...............kjemper med nebb og klør, noe vi liker. Vegard viser også at han har spilt mye fotball i det siste, noe fotballskoene var et bevis på.
Pluss også for gratis bananer.

Neste kamp er borte mot Freidig 2 førstkommende lørdag kl 13.00. Allerede nå onsdag er det trening kl. 18.30 på bjørkmyr grus.

Utleira - CSK 2

VS

Husk kamp i kveld klokken 20.00 på Charlottenlund kunstgress. Oppmøte kl. 19.00
torsdag, april 22, 2010

Treningsavgift og kamp

Super kamp i går og deilig med en 3 poenger. Vil bare minne om at dere må betale treningsavgiften så fort dere har mottatt avgiften, det er få som har betalt den til nå.

Neste kamp er mot CSK 2 på Charlottenlund kunstgress kl. 20.00. Oppmøte blir klokken 19.00. Husk å meld fra til Stig senest lørdag.

Det er ingen trening før kampen mandag, men hvis noen vil så går det alltids an å møtes på bjørkmyr i helga for å spille litt ball. Regner med snøen har smeltet også så banen er nok tørr.

onsdag, april 21, 2010

Utleira - Romolslia Kampreferat

Da var det duket for ukens andre kamp og det på en strøken kunstgressmatte i Romolslia. Etter 3 poengeren sist var vi heltent og sugen på en ny seier, og vi visste at vi måtte vinne skulle vi henge med i toppen av tabellen.

Lagoppstilling:

Rune BJ, Kjell Marius, Dag, Thomas, Vegard, Svein-Kristian, Sesseng, Frank, Kristian, Emil og Rune G.


Benken: Robin, Kristoffer, Erlend, Stig og Bakk Hansen


Utleira tok tak i kampen fra start av og scoret allerede etter 10 minutters spill etter at Emil kom på siden, legger et perfekt innlegg som mr. Skottland ( Gullesen ) stupheader i mål, VAKKERT. Vi styrer mye av spillet og slipper ikke Romolslia til de store sjangsene. 2-0 kommer etter at Rune G mottar ballen like utenfor 16 meteren, tar ballen over på høyreslegga og klinker ballen i lengste hjørnet. Et tredje mål skulle også komme etter at Svein-kristian lobber ballen i hjørnet for keeperen. Før pause får Romolslia en utligning etter oppvisning i klikk-klakk spill som til slutt ender i mål. Pauseresultat 3-1.
I andre omgang styrer vi mye før Romolslia scorer på en dødball til 3-2. I denne perioden ble vi presset bakover på banen og fikk ikke etablert noe skikkelig spill. Utover i omgangen fikk både Kristian og Rune G kjempesjangser, men skuddene gikk henholdsvis i tverrliger og like utenfor. Så kom kanskje kampens høydepunkt. Frank får ballen, serverer den i bakrom til Emil og på utsøkt Messi-vis lobber han ballen over keeper til 4-2, fantastisk. Utleira spiller barca-fotball for tiden.

Hele laget viser moral gjennom kampen og vi vinner fortjent.

PS! resultatet fra forrige kamp er nå endret så målforskjellen vår er en bedre enn sist :)

Kolstad 3 - Utleira kampreferat

Da var det nok en gang kamp og Utleira hadde mye å rette på fra forrige kamp mo Fosenlaget. Kolstad 3 ventet på motsatt banehalvdel denne gangen på en kald kveld på Huseby idrettspark.

Lagoppstilling:

Tobias, Vegard, Dag, Thomas, Kristoffer, Rune M, Sesseng, Frank, Erlend, Kjell M og Rune G.

Benken: Emil, Robin, Stig, Stein-Kristian og Bakk Hansen


I starten av første omgang var det mye rot fra begge lag, men Kolstad spilte mye ball og kom til en del sjanser. Kolstad tok også ledelsen 1-0 etter 20.min spill. Etter det skulle det handle mye om Utleira. Først utligner Rune G til 1-1, før Vegard slår et supert innlegg??? Og går i stolpen og inn, 1-2 til Utleira. Like før pause roper og skriker trener Dretvik fra sidelinja at Utleira skal bytte, men Rune hører det ikke? Og putter like godt en corner i mål til 1-3. Det var også pauseresultatet.
2.omgang starter som i første med mange feilpasninger og Kolstad er nådeløs når de før sjangsen. Først reduserer de til 2-3 før dagens høydepunkt kom. Kolstad får frispark like utenfor 16 meteren og klinker den opp i vinkelen, 3-3. Men vi i Utleira er kjent for ikke å gi opp og Emil legger ballen i mål til 3-4. Kolstad på sin side straffer oss nok en gang og utligner til 4-4. Dette skulle vise seg å være rene håndballsifrene, men det var ikke over. Like før slutt kommer vi nok en gang etter at Stein-Kristian hadde satt ballen i mål etter at Utleira kom 2 mann alene mot keeper,4-5. Etter en lang pause på benken kom Rune G inn på banen igjen og viser at han er en scoringsmaskin. Dagens tåblæser endte like godt i mål og 4-6 til Utleira. Endelig kunne vi innkassere vår første 3 poenger.

Neste kamp er mot Romolslia onsdag 21.00 og da skal vi ta 3 nye poeng.

fredag, april 16, 2010

Seriekamper

Mandag 19.april er neste kamp og motstander er Kolstad 3. To dager senere, altså onsdag, er det ny kamp og denne gang mot Romolslia.

Mandag 19.april kl. 21.00 på Huseby Idrettspark. Oppmøte kl. 20.00.

Onsdag 21.april kl. 21.00 på Romolslia Kunstgress. Oppmøte kl. 20.00

Husk å meld i fra til stig om dere kommer eller ikke innen lørdag for kampen mot Kolstad og innen mandag for kampen mot Romolslia.

onsdag, april 14, 2010

lørdag, april 10, 2010

Utleira - Romolslia

Neste kamp for Utleira er mot Romolslia. En gladmelding er at kampen er flyttet fra lade grus til Romolslia kunstgress og tidspunktet for kampen er også endret. Nå skal vi reise oss betraktelig fra forrige kamp og ta en seier.

Utleira - Romolslia onsdag 14.april kl. 21.00 ved Romolslia kunstgress. Oppmøte kl. 20.15. Meld i fra til Stig om dere kommer eller ikke innen mandag.

onsdag, april 07, 2010

Treninger

Her er treningstidspunkt fremover:

Søndag 11.april kl. 18.15-19.30 ved Sørborgen kunstgress i Klæbu

Torsdag 15.april kl. 20.45 - 22.00 ved Sørborgen kunstgress

tirsdag, mars 30, 2010

Seriestart

Da nærmer det seg seriestart og første kamp er mot Fosenlaget. Den vil bli spilt på lade grus og ikke kunstgress da de driver med vedlikeholdsarbeid der.

Fosenlaget - Utleira tirsdag 6.april kl.21.00 lade 6 grus. Oppmøte kl.20.00. Meld i fra til Stig om dere kommer eller ikke innen søndag 4. april.

PS! Kontonummeret som dopapirsalget skal inn på står i kolonnen til høyre. Dette kontonummeret er ikke det samme som dere betalte til i høst, da kontonummeret er endret. Merk også med navn hvem som betaler.

Ses på kamp ;)

tirsdag, mars 23, 2010

Spillermøte og trening

Da er det bestemt at det blir spillermøte førstkommende torsdag 25.mars kl. 20.30 i åsheimhallen (kattem). Det er oppmøteplikt. Etter møtet vil vi ha trening fra 21.30 - 23.00.

Torsdag 25. mars kl. 20.30 i Åsheimhallen.

Søndag 28. mars kl. 18.00 - 19.00 i Klæbu (Sørborgen kunstgress v/skolen).

søndag, mars 21, 2010

Utleira - Kvik 2 kampreferat

Det var strålende sol før kampstart og matta var kjempefin. Vi stiller med 11 mann til denne kampen og viste at det kunne bli i tøffeste laget. Kampen var knapt nok blåst i gang da kvik scorer sitt første mål. Etter hvert kom Utleira mer med og Vegard fikk klinket ballen i nærmeste kryss til 1-1. Men kvik ga seg ikke så lett og gikk opp til 2-1. Så fikk vi se et lite stykke kunst da Håvard fikk ballen og lobber vakkert over keeper til 2-2. Like før slutt fikk kvik 2 mål til og vant nok fortjent 2-4 på denne dagen. Men en dårlig generalprøve gir en bra start på serien etter påske.
Vi må også takke kvik for at vi fikk låne 2 av deres spillere.

PS! Å stille 11 mann er ikke godt nok og i hvertfall kreves det at alle sender melding til Stig om man kommer eller ikke. Det var kort varsel denne gangen, men husk å gi lyd i god tid fremover slik at vi slipper å slite med folk.

lørdag, mars 20, 2010

Kamp mot Kvik 2

Da blir det kamp i morgen allikevel, og motstander blir Kvik 2. Kvik 2 møter vi også i serien så dette blir virkelig en test på hvordan vi ligger an. Alle må droppe alkoholinntaket i kveld, drikk heller melk, så satser vi på seier i morgen :)


VS

Utleira - Kvik 2 Malvik kunstgress (ved skolen) kl. 13.00. Oppmøte senest 12.15. Varsle Stig om dere kommer eller ikke.

fredag, mars 19, 2010

Kamp Avlyst

Kampen på søndag mot Nidelv er desverre avlyst pga. mange skader i troppen deres. Vi vil uansett prøve å få til en treningskamp før serien sparkes i gang.

lørdag, mars 13, 2010

Nye treningstider og treningskamp

Her er de nye treningstidene:

Tirsdag 16.mars kl. 22.00-23.00 i Husebyhallen.

Torsdag 18.mars kl. 21.30-23.00 i Åsheimhallen. HUSK henting av dopapir denne dagen.


I tillegg har vi fått til en treningskamp mot Nidelv, kanskje kommer vår første seier for året her??

Nidelv - Utleira søndag 21.mars kl. 16.30 i Abrahallen. Oppmøte senest 45.min før kampstart.

Send melding til Stig om dere kommer eller ikke!!!!

fredag, mars 12, 2010

Dopapir

Neste torsdag, 18.mars, er det uthenting av dopapirsekker som vi skal selge. Uthentingen vi skje på Utleira skole mellom 17.00-19.00. De som ikke kan hente dopapiret selv må få noen til å hente det for seg. Hver spiller skal selge fire sekker hver. Prisen per sekk vil være på 250 kr. Altså skal 1000 kr per spiller settes inn på senior sin konto, kontonummer ses i kolonen til høyre. Merk navnet ditt når du betaler inn så vet vi hvem som har betalt. Betalingsfrist er 15.april 2010. Godt salg ;)

mandag, mars 08, 2010

Styremøte og årsmøte fotballavdelinga Utleira

Mandag 8. mars, altså i dag, er det styremøte i Utleira fotball. På møtet vil blant annet regnskap, årsberetningen og budsjett m.m bli gjennomgått. Møtet er klokken 18.00 ved Utleira skole ( rommet ved kjøkkenet ). Hvis noen har tid så er det bare å ta seg en tur ;)

Minner også om årsmøte i Utleira IL mandag 15.mars kl. 18.00 - 20.00 på Utleira skole.

søndag, mars 07, 2010

Referat treningskamper.

Da er to treningskamper unnagjort i løpet av helga og det endte med en uavgjort og ett tap. Lørdag møtte vi Charlottenlund 2 på et underlag som så greit ut, men som viste seg å være glatt som is. Det lignet mere som bambi på isen enn en fotballkamp. Charlottenlund tok ledelsen 1-0 og det var også resultatet til pause. I andre omgang kommer Håkon alene med keeper og lobber ballen elegant i mål til 1-1. Litt senere gikk Charlottenlund opp i ledelsen 2-1, men Utleira ga seg ikke og fikk et straffespark som Håkon nok en gang satte i mål og 2-2. Det ble også sluttresultatet, men det kunne blitt flere mål til begge lag.

Søndag ventet TØH på andre siden av banen. Freidigbanen var av et helt annet kaliber, og det var klart for en kamp med mange mål. I starten av kampen dominerte TØH stort og vi fikk ikke skapt de store sjangsene, men hadde grei kontroll defensivt. TØH gikk allikevel opp i ledelsen. Så fikk Utleira frispark skrått utenfor 16-meteren og Kristian satte den kontant i nærmeste hjørnet. Ikke lenge etter gikk økonomistudentene opp til 2-1. Vi ga ikke opp og skapte flere sjangser. Så fikk Sesseng ballen og klinket til fra langt hold og rett i nota, 2-2. Like før pause fikk TØH nok et mål igjen og gikk til pause med 3-2 ledelse.
Det første målet i 2.omgang gikk også til TØH og da virket løpet kjørt.......men nei da, Utleira utligner nok en gang ved mr. Gullesen og 4-3. Det ble desverre ingen flere mål og årets første tap var et faktum.

Vi stiller et bra mannskap til begge kamper og viser mye bra, spesielt defensivt. Disse kampene viser at gutta i oransj er nogenlunde i rute til seriestart.

Neste trening er tirsdag 9.mars kl. 22.00-23.00 i Husebyhallen.

lørdag, mars 06, 2010

NB! NB! NB! NB!

Kampen mot TØH i morgen er flyttet til kl. 15.30. Kampen går på Freidigbanen. Oppmøte senest 14.45

tirsdag, mars 02, 2010

Treningskamper og dugnad

Da venter to treningskamper foran oss til helgen:

Lørdag 6.mars kl. 14.00 mot CSK 2 på Charlottenlund

Søndag 7.mars kl. 18.30 mot TØH på Freidigbanen

Det er viktig at alle sender melding til Stig om man kommer på kampene eller ikke, dette må gjøres snarest. Mobilnummeret til Stig finner dere i kolonnen til høyre. Ellers blir det oppmøte senest 45 min. før kampstart.

Neste dugnad er også klar og det blir salg av dopapir, den samme som vi hadde i høst. Foreløpig dato er satt til 18.mars i tidsrommet 17-19 ved Utleira skole. Hver spiller skal selge 4 sekker og prisen pr. sekk vil være 250 kr.

fredag, februar 26, 2010

Treningsavgift +++

Da er det mindre enn to måneder til seriestart for oss i Utleira og det begynner å krible litt i beina. Treningsavgiften er på vei i posten til alle og den lyder på 1600 kr. Ellers er det to treningskamper snart mot CSK 2 og TØH så der får vi testet formen vår og hvordan vi ligger an.

Neste trening er førstkommende søndag 28.februar kl 20.30-22.00 i Nidarøhallen D1. Det har vært bra oppmøte på treningene og håper at det fortsetter slik framover.

Ellers er tidene for treningskampene som følger:

CSK 2 - Utleira lørdag 6.mars kl.14.00 på Charlottenlund kunstgress

TØH SK - Utleira søndag 7.mars kl. 18.30 på freidigbanen

Legger også ut en link her som viser kampoppsettet for 5.div avd.05

http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=81280

tirsdag, februar 16, 2010

Treningstider

Da har vi fått på plass nye treningstider og de er som følger:

søndag 21.februar kl. 13.00-14.30 i Husebyhallen

søndag 28.februar kl. 20.30-22.00 i Nidarøhallen D1

Tirsdag 9.mars kl. 22.00-23.00 i Husebyhallen

I tillegg har vi booket en treningskamp mot TØH SK ( Trondheim Økonomiske Høgskole , søndag den 7.mars. Dette er et meget godt studentlag som gjorde det bra i fjorårets sesong. Kampen vil bli spilt på freidigbanen. Tidspunkt kommer vi tilbake til.

tirsdag, februar 09, 2010

Handledager

I uke 7 (15.feb-20.feb)vil det være handledager for utleira sine medlemmer ved G-sport butikkene i Trondheim. Her blir det 20% på alle ordinære varer, unntaket er varer som er på tilbud samt våpen og ammunisjon. Utleira vil også tjene 3% av det det handles for, så mangler du fotballsko eller trenger en ny jakke for å dra i vassfjellet så er det bare å stikke innom. Husk at alle må vise klubbkortet for å få rabatt.
Her kan det handles: G-Sport Trondheim Torg, G-Sport Lefstad, G-Sport Tillertorget, G-Sport Cabo, G-Sport Heimdal og G-Sport Solsiden.

torsdag, februar 04, 2010

Treningskamp

Da ser det ut til at vår første treningskamp er i boks og det blir mot charlottenlund 2, 6.mars. Tidspunkt og mer info kommer.
Terminlista for serien begynner også å bli klar og det ser ut til at vi møter fosenlaget i første kamp på lade kunstgress 6. april. Det er knapt to måneder til så nå er det best å komme i form gutter.
Det som blir viktig som alltid er å varsle om man kommer på kamp eller ikke og det skal varsles til Stig på sms. Jeg kommer til å legge ut kampene også på vår hjemmeside når den tid kommer. Dette er svært viktig da vi må vite hvor mange spillere vi har tilgjengelig til en hver kamp.

Ellers må alle prøve å få tak i noen spillere til da stallen vår er i knappeste laget, så vet dere om noen så ta de med ;)

Trening søndag 7/2 i Rosenborghallen kl. 20.30-22.00

Dugnad mandag 8/2 i norKapital sine lokaler (samme bygg som ica maxi moholt), Vegamot 8 kl.19.30.

mandag, februar 01, 2010

NB! NB!

Da blir det dugnad neste mandag ( 8.februar )klokken 19.30, se innlegget under. Adressen til norKapital er IKKE vegamot 2 som det står, men VEGAMOT 8, altså i samme bygget som ica maxi moholt.

fredag, januar 29, 2010

Dugnad og trening

Da er tidspunkt for dugnaden den 8. februar satt og det blir klokken 19.30 i norKapital sine lokaler som ligger i Vegamot 2. Dette er da et møte på ca. en times tid og vi får 360 kr per deltaker så alle bør komme på dette møtet.
Har googlet opp hvor vegamot 2 er og det ligger ved mega moholt, bak shell bensinstasjon, et hvitt bygg.

Ellers er det trening førstkommende søndag (31/01-2010) kl. 18.30-20.00 i Rostenhallen. Siden sist har vi fått flere spillere på laget, men hvis dere fortsatt har noen som ønsker å spille fotball for Utleira så ta de med på trening for stallen vår har fortsatt plass.

søndag, januar 24, 2010

DUGNAD

Da var årets første trening unnagjort i Husebyhallen. Mye svette og litt tårer, ja det var deilig å komme i gang.
Årets første dugnad er rett rundt hjørnet og datoen er bestemt til mandag 8.februar. Denne dugnaden er ganske enkel da vi skal ha et uforpliktende møte en times tid med et finansrådgiverfirma, norKapital. Vi vil tjene 360 kr pr. spiller som møter opp, så håper alle kan sette av denne datoen. Nærmere beskjed vil bli gitt om hvor og tidspunkt for møtet.

Ellers har Frank jobbet med å skaffe treningskamper framover, noe vi ser fram til.

Neste trening vil være søndag 31.januar i Rostenhallen fra kl. 18.30-20.00

PS! Mangler fortsatt noen som ikke har svart på spillerlista. De som ikke har gjort det kan gjøre det så fort som mulig da jeg har sendt en ny mail idag.

tirsdag, januar 19, 2010

5.divisjon avd. 05

Da var endelig oppsettet for 5.divisjon avd. 05 klart og vi kom i en pulje med hele 12 lag. De fleste lagene er fra byen, men vi fikk også turer til Lensvik og Mausund. Dette er en tøff gruppe hvor mange lag kommer til å kjempe i toppen, men ingenting er umulig. Utleira har tross alt kjempet i toppen de siste årene de har vært i 5.divisjon så vi skal bite godt fra oss i årets sesong. Lagene kan ses i kolonen til høyre.

Ellers var det bra oppmøte på sist "trening", men desverre ble det ingen trening. Neste trening vil derfor bli søndag 24.januar i Husebyhallen, og vi håper på minst like bra oppmøte da også.

Arkiv

Tidligere oppslag fra Utleira Fotball Seniorer:
  • oktober 2009
  • januar 2010
  • februar 2010
  • mars 2010
  • april 2010

Seriekamper

Fosenlaget - Utleira 4-0
Kolstad 3 - Utleira 4-6
Utleira - Romolslia 4-2
Utleira - CSK 2 1-2

Terminliste og tabell

http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=81280

Treningskamper

CSK 2 - Utleira 2-2
TØH - Utleira 4-3
Utleira - Kvik 2 2-4

Målscorere 2010

Rune G 4
Kristian 3
Vegard 2
Håkon 2
Emil 2
Svein-Kristian 2
Håvard 1
Stian S. 1

5. divisjon avdeling 05

Charlottenlund 2
Flatås
Fosenlaget
Freidig 2
Kolstad 3
Kroppan
Kvik 2
Lensvik
Mausund
Romolslia
Tiller 3
Utleira

Utleira Senior kontonummer:

42020127125

Støtteapparat

Trener: Stig Dretvik 95817925 - bprydningen(a)bunnpris.no

Hjelpetrener: Håvard Storflor - howard_1st(a)hotmail.com

Utstyr: Stian Sesseng 40883533 - ssesseng(a)hotmail.com

Økonomi: Kristian Gullesen 47667398 - kristiangullesen(a)hotmail.com

Kampansvarlig: Frank Sæther 93813168 - svarten7(a)online.no

Hjemmeside: Stian Bakk Hansen 96236006 - tronderrbk15(a)hotmail.com

RSS feed