OBS! OBS! Etter 29/4-2010 er dette en arkivert nettside for utleira.no. Aktive nettsider for Utleira IL er tilgjengelige på www.utleira.no.

Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

Hjem

Flerbruksanlegg

Allidrett

Ski

Håndball

Håndballstyret
Sportslig Utvalg
Håndballskolen
Jenter 2002
Gutter 2002
Jenter 2001
Gutter 2001
Jenter 2000
Jenter 1999
Gutter 1999
Jenter 1998
Gutter 1998
Jenter 1997
Gutter 1997
Jenter 1996
Gutter 1996
Jenter 1995
Gutter 1995
Jenter 1994
Gutter 1994
Jenter 1993
Damer Junior
Damer 2.div
Damer 3.div
Damer 4.div
Damer 5.div
Herrer

Fotball

Minigutter/jenter 2003
Minigutter 2002
Minijenter 2002
Minigutter/jenter 2001
Minijenter 2000
Minigutter 2000
Minijenter 1999
Minigutter 1999
Lillejenter 1998
Lillegutter 1998
Lillegutter 1997
Smågutter 1996
Småjenter 1996
Smågutter 1995
Småjenter 1995
Smågutter 1994
Jenter 1992-1994
U23
Seniorer
Damer

Webmaster


Utleira Skole


Siste nytt fra
Utleira Skole!
Steindal Skole!
Hoeggen Skole!


Google

utleira.no
www

Her er vi!

Utleira Skole
Bratsberg Skistadion
Fotballbaner
Stordalen
Bjørkmyr

Kontakt oss!

Kontaktinformasjon finner du på sidene til de enkelte lag og styrer.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Login

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UTLEIRA FOTBALLs HOVEDSAMARBEIDSPARTNER:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UTLEIRA FOTBALLs SAMARBEIDSPARTNERE:-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----> Salg av andeler i Utleirabanen har startet - følg utviklingen her!
----->
Ønsker du å kjøpe en andel i banen - klikk her for informasjon!
----->
UTLEIRA-supporter, her kan du kjøpe supporter-effekter!
----->
Til dere som besøker Bjørkmyr - senk farten!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppslagstavle Utleira Fotball U23

27. august 2007

3 poeng av 6 mulige!

Vi har siden sist spilt 2 kamper. Den første mot et stjernespekket Astorlag! Dessverre spilte ikke vår gode venn og min nabo, Lars Tronhus, men han fulgte kampen
på vår side som Utleirasupporter :-)
Det ble tap, 5-3 på Havstein Kunstgress! Vi åpnet usedvanlig svakt og lå under 2-0 etter 2 minutter. Men vi fikk ristet av oss dette og kom med i kampen etterhvert.
Det ble både 2-2 og 3-3, men mange fra vårt lag kjente vel treningen tidligere på dagen. Om vi hadde stilt med fullt mannskap, så hadde vi nok muligens tatt seiern.
Vi manglet både Bolås, Stian Bakk, Hoel og Dalle! Martin Flo debuterte og spilte en
meget god kamp. Ellers scoret Marius Hatmyr enda flere mål og var i brukbar form etter interrailen i Europa!

Ble en enkel kamp mot Sverresborg på Lade. Vi vant hele 21-2 og seieren var aldri truet :) Sebastian i mål spiller en fantastisk kamp og han blir en viktig brikke framover i høst! Ellers scorer Jørgen 7 mål og storspilte. Han var fantastisk rett og slett (Jørgen ba med skrive dette her).!
Vi er nok dessverre ute av kampen om gull, men vi spiller bra fotball, og det tar vi med oss. Neste kamp er kommende onsdag, melding blir sendt rundt!

3. juli 2007

Utleira Senior - fra 5 divisjon til 4 divisjon ?

Vi har nå i den siste tiden diskutert muligheten om å få seniorlaget vårt i Utleira fra 5 divisjon opp til 4 divisjon hvor vi egentlig hører hjemme. Våre U23 lag kommer til å fortsette U23-serien ut sesongen, men mange av disse spillerne vil være høyaktuelle til seniorlaget.
Årets utgave av Utleira Senior startet sesongen knallbra og ledet serien solid. Dessverre har ikke aktiviteten for kamp og trening vært så bra i det siste, og det har endt med 4 strake tap. De ligger nå 5 poeng bak serielederen Heimdal etter halvspilt serie.

Visjonen i år er opprykk. Vi starter med nye ark til høsten og skal gjennomføre en kjempehøst. Vi ønsker å forbedre støtteapparatet og har fått med oss Odd Jarle Aunegjerdet som en slags mentor for gruppa. I tillegg vil Thomas Rødahl komme inn i gruppa, men hans rolle er fremdeles litt usikker.
Jeg og Stig vil ha ansvar for det sportslige til høsten, så får vi se hvordan ståa er etter sesongslutt.
Det er også en stor mulighet at Abrahallen og Lerkendal Kunstgress (nytt dekke) blir benyttet til treningsbane, men dette er enda ikke avklart. Seriøsiteten vil også være til stede. Frafall SKAL varsles og de beste etter dags dato vil få spille. Vi vil holde et infomøte om dette som er fastsatt til 6 august, men det kan selvfølgelig endres. Med å få til et seriøst Utleiralag håper vi å få de yngre spillerne i klubben til å ha et tilbud så vi slipper å se de forlate moderklubben til en annen. I og med at kunstgressbanen i Utleira begynner å nærme seg med fremskritt, så håper vi altså på sikt at det dukker opp et juniorlag i Utleira igjen for det er veldig lenge siden. dette bør være et mål for oss. Dette bør også være en stor inspirasjonskilde for alle som er glade i klubben vår. Mer info kommer senere.

Sportslig hilsen Jon Arne

20. juni 2007

Ny 3-poenger. Utleira - Tiller 14-1

Lagoppstilling: Bolås, Børge, Hatmyr, Jørgen, Kjell M., Nils, Stian B., Paulsen, Ørjan
Fraværende: Dalle (kom seg ikke til kamp!), Hoel (jobb), Jonni (fisketur), Larsen (skoleavsluttning), Morten (skade), Rune (barnevakt)
Mål: Hatmyr 4, Bakk Hansen 4, Ørjan 2, Paulsen 2, Jørgen 1, Børge 1
Dommer: Torgeir Kråkenes
Gule kort: Børge, (en på Tiller)
Tilskuere: 6


Kampen ble spilt Onsdag kl.20.00, 20.Juni på Bjørkmyr Stadion.
Utleira møtte et Tiller lag fullstendig blottet for innsats og vilje til å gjøre noe som helst. Kampen startet med veldig lav intensivitet og Utleira slapp seg ned på Tiller sitt nivå. Utleira spilte seg til tider opp, og fikk inn et par kjappe mål. Til pause var stillingen 10-0 i Utleiras favør.

2. Omgang kan bare beskrives med et ord: katastrofal. Noe måtte ha skjedd med Utleira i pausen, for motivasjonen var utrolig dårlig, og Tiller scoret faktisk et mål etter en horribel forsvarstabbe. Utrolig nok ledet Tiller 2.omg 1-0. Etter dette fikk Utleira blod på tann, og skoret 3 relativt kjappe mål på 5 minutter! Med det var vell det eneste positive med hele 2. omgangen. Generelt var innsatsen veldig dårlig, uttelingen foran mål var til tider flaut (ja, jeg snakker om deg Jørgen), og passningene gikk alle andre plasser enn der de skulle (mest langt over mål og inn i skogen).

Med kampen sett som en helhet var det et helt grei gjennomføring i solskinnet på Bjørkmyr, av et Utleira lag med mange fraværende. Kampen endte som sagt 14-1, og Utleira må vell si seg førnøyd med nok en 3-poenger og fortsatt serieleder.

PS: For 2. gang på rad spilte Utleira uten keeper, så all heder til Kjell M. og Børge som sto 1 omgang vær.
PS: Marius Hatmyr viste seg nok engang som en storscorer, puttet 4 mål til, og står nå oppført med hele 19 nettkjenninger på 5 kamper.
PS: Dagens beste spillere var de to forsvarsklippene Alexander Bolås og Bakk Hansen, som nok engang løste vanskelige situasjoner på en glimrende måte og gjorde ting enkelt, og av Stian "spikern-junior" Paulsen som viste stor vinner-vilje i sitt spill.

19. juni 2007

Ny kamp - ny mulighet!

Tiller U23 sier oss veldig lite. Men det er uansett de som står på den andre banehalvdelen på Bjørkmyr onsdag 20.06 klokken 20:00.
Vi gleder oss, det hersker det intet tvil. Det er vår siste kamp før vi tar en velfortjent (?) sommerferie. Håper alle stiller og at alle er skikkelig forberedt på kampen slik at vi kan øke vår ledelse i serien. Jeg selv kan ikke delta på denne kampen grunnet hyttetur, men jeg blir holdt oppdatert under hele kampen.

Lykke til! Utleirahilsen fra lagleder Paul.

12. juni 2007

seier etter nok en "okey" kamp!!

Møtte opp på trolig verdens minste 7'er bane mot en gjeng med unggutter født i 1990. Kampen ble spilt på Ringebanen på Lade og motstander var Trygg/Lade. Dette var en utsatt kamp som opprinnelig skulle spilles på Bjørkmyr, men heldigvis gikk det fint å flytte den til kunstgress.
En del frafall var det; Rune Breisnes (uviss grunn), Ørjan Ugedal (uviss grunn), Stian Bakk Hansen (Militæret), Morten Meland (skade?) og Kjell Marius (jobb).

Vi starter kampen med stor (alt for stor spør du meg) tro på at vi kommer til å score mål etter mål. Det gjorde vi absolutt ikke. Vi visste at dette var et meget svakt fotballag på forhånd, men de var ikke så dårlige at en spiller kunne drible hele laget. Vi må bli flinkere på å spille mer ball.

Vi leder "bare" 8-1 til pause der hvor vi spiller en omgang under pari. De byttet keeper før pause der hvor unge Lars Ciljan Skjelbred fikk vise seg fram på en del fine skudd. Enda slipper han inn 15 mål i løpet av 2 omgang :-)
Vi spiller altså en god 2 omgang, kanskje årsbeste hittil. Vi kriger, gjør få dumme feil, og vi spiller en del fint.
Men en ting som er sikkert er at jeg skal ut på spillermarkedet etter en ny spiss for det Jørgen Johansen stod for i dag kan rett og slett ikke aksepteres. Tore Andre Flo skudd fra 2 meter over mål 4 ganger på rad er en skam, og selv MacBeth Sibaya hadde trolig ikke hatt en slik ryggsekk på ryggen for de som husker han.

Vi skal være halveis fornøyde med kampen her, men som kaptein Alex Bolås sa i bilen hjem. -Det burde vært 30-0! Og der er jeg forholdsvis enig.

Ps: Marius Hatmyr viser seg nok engang fram som en målscorer. Han netter 10 fine mål for oss, men han er fremdeles litt rusten med ball i beina.
Ps: Litt mye rusk i avslutningene fra Dalle, hadde nok scoret opptil 10 mål hadde han satt høyere krav til seg selv.
Ps: I regnværet står nok engang Alex Bolås seg fram som banens beste. Han vil mye. I tillegg gjør Børge og Erik en god omgang hver som keeper i Runes fravær.


Vi gleder oss til neste match, trolig en utsatt kamp til mot Tiller U23.
Fotballhilsen fra sportslig lagleder Sir Kråkenes.

11. juni 2007

status: 6 poeng av 9 mulige.

Vi har spilt 3 kamper hittil i år, og er halveis fornøyde med vår poengsum etter disse kampene. På vårt beste har vi spilt meget bra, men det er for lange perioder som er preget av alt for mye "fiksfakseri". Det er ikke måten å spille fotball på. I tillegg er det litt mye kjeftbruk fra enkelte, noe vi må prøve å bli kvitt.

Sesongens første kamp endte med et 4-5 tap mot fjorårets vinner av U23 serien, Heimdal. Vi hadde det meste av spillet, men Heimdals fantastiske keeper reddet det så og si alt. Likevel nettet M. Hatmyr og Stian B.H to mål hver. Ellers står Rune Breisnes en kjempekamp i mål. All heder til vår keeper.

Vår andre kamp var mot Othilienborg på deres fine kunstgress 7'er bane. Vi vant kampen 5-2, og spiller tidvis meget bra. Spesielt siste målet vårt var ei perle. Erik Hoel slår inn en perfekt corner, der er Dalle som stupheader ballen i mål på lengste. En fullt fortjent seier. Målscorere er Hatmyr 3, Ørjan og nevnte Dalle.
Her vil jeg trekke fram spesielt Stian Paulsen som er god. I tillegg er Kristian Larsen et hakk foran mange, og selvfølgelig Marius Hatmyr som alltid scorer mål.

kampen i går endte med en god 4-3 seier. Vi er tidvis veldig svake, men har også en del flotte angrep som også endte i scoring. Savner litt klokskapen i spillet. Vi står for det meste og ser på, husk at det er løpet som utløser pasningen, ikke omvendt. Vi har de siste to kampene stilt nesten alle mann på kamp, så det blir mange bytter, men det er smart i denne varmen. Skadde spillere er Stian B.H og Morten. Her vil jeg trekke fram Alex Bolås, Børge og Ørjan som virkelig tar i et tak og spiller stubbanfotball av særdeles høy klasse. Spesielt sterkt å slå Othilienborg 2. Mange av disse spillerne spilte juniorfotball i nardo allerede i fjor. Artig gjensyn med tidligere Utleiraspillere Gøran Monsen, Markus Evensen.

26. april 2007

Tabell

Løpende tabell på serien våres på denne linken:

http://idrett.speaker.no/07/ResultatService.aspx?0=2&1=Fotball&2=Norge&3=2007%20-%202007&4=282702&5=&6=&7=&8=

Kampoppsett

Dato Tid Turnering Arena
10.05.2007 19:45 Heimdal - Utleira 5-4 (Hatmyr2, Stian b.2)
22.05.2007 19:30 Utleira - Strinda Bk utsatt
20.06.2007 20:00 Utleira - Tiller IL 14-1 (Hatmyr4,Bakk4,Ørjan2,Paulsen2,Jørgen1,Børge1)
12.06.2007 20:00 Utleira - Trygg/Lade 23-2 (Hatmyr10,Dalle6,Jørgen2, Paulsen2,Børge1,Nils1,Sjølmål1)
05.06.2007 20:00 Othilienborg - Utleira 2 - 5 (Hatmyr3,Ørjan1,Dalle1)
13.06.2007 18:00 Utleira - Othilienborg2 4-3 (Hoel2, Ørjan1, Dalle1)
22.08.2007 22:00 Astor - Utleira
29.08.2007 18:05 Utleira - Ranheim
07.09.2007 21:10 Ranheim 2 - Utleira
13.09.2007 18:00 Utleira - Byåsen
20.09.2007 21:40 Byåsen 2 - Utleira
27.09.2007 18:00 Utleira - Utleira 2

Etiketter:

4. april 2007

Treningstider

Treningstider for U23 er torsdager kl.1600 på lerkendal kunstgress, og kl.20.00 på gresset på Bjørkmyr (ved fengselet, ca.150m forbi bjørkmyr grus)

Etiketter:


Arkiv

Tidligere oppslag fra Utleira Fotball U23:
  • april 2007
  • juni 2007
  • juli 2007
  • august 2007

Spillerstall 2007

Aaker, Daniel
Andresen, Børge
Bolås, Alexander (captain)
Breisnes, Rune
Hansen, Stian B.
Hatmyr, Marius
Hoel, Erik
Johansen, Jørgen
Krogstad, Nils
Larsen, Kristian
Meland, Morten
Paulsen, Stian
Ugedal, Ørjan
Vollan, Kjell Marius

Kråkenes, Jon Arne (Lagleder)

Toppscorer

Marius Hatmyr 19
Daniel Aaker 8
Stian B. Hansen 6
Ørjan Ugedal 4
Stian Paulsen 4
Jørgen Johansen 3
Erik Hoel 2
Børge 2
Nils 1
Sjølmål 1

Støtteapparat

Lagleder:
Jon Arne Kråkenes

Trener:
Marius Hatmyr

RSS feed